עשה ואל תעשה תאונת עבודה
רבבות נפגעים בתאונות עבודה כאלה ואחרות החל מנפילה מגבהים, חתכים, תאונות החלקה, תאונות דרכים בדרך לעבודה או ממנה ועוד תאונות נוספות.
מכיוון שהרבה אנשים אינם יודעים כיצד להתמודד עם תאונת עבודה, על דרך הגשת התביעה, החלטנו לרכז מספר טיפים של "תאונות עבודה – עשה ואל תעשה" על מנת שנפגעי תאונות עבודה שנפגעו בזמן האחרון יוכלו להתמודד עם התאונה בצורה קלה יותר לקבלת פיצויי נזיקין בצורה הולמת.
- תיעוד –
כמו בכל תאונה, תביעה, דרישה לתשלום על נזקי גוף, חייבים לתעד את הפגיע, החל מתמונות, עדויות של שותפים לעבודה, שמירה של מסמכים רפואיים, חוות דעת של רופאים ועוד.
את כל התיעוד יש לסדר בצורה כרונולוגית על מנת להקל על עורך הדין לנזיקין שיתמודד עם התיק. - פנייה לעורך דין –
עורך נזיקין המתמחה בתאונות עבודה, יכול לתת לכוון את הנפגע לגבי סיכויי התביעה, לבקש ממנו ללכת לרופאים מסויימים על מנת לגבש חוות דעת מיוחדת כזו או אחרת, בצורה שבה עורך הדין שולט על החוטים עוד לפני שניגשים לתביעה, ניתן להשיג את הפיצוי המירבי מתאונת עבודה. - אבחון –
על מנת לקבל את הפיצוים המקסימלי על תאונת עבודה, על הנפגע לאבחן ראשית מהם הנזקים שנגרמו לו, לא לרוץ ולמהר לתבוע בתנאי שאינך יודע לגמרי מהם הנזקים בצורה ברורה ומלאה, מהן ההשלכות של נזקי הגוף לעתיד וכדומה.
לאבחון יש חלק משפיע ביותר על קבלת הפיצוי המגיע לך או על קבלת פיצוי פחות והסכמי פשרה שיותירו את הנפגע קריח.
כל הטיפים אינם באים להחליף ייעוץ משפטי או רפואי, על מנת לטפל בתיקי תאונות עבודה מומלץ לפנות לעורך דין בתחום, ניתן לפנות לייעוץ ראשוני חינם דרך האתר עם עו"ד מומחה בתחום תאונות העבודה והנזיקין.